EA Sports FC 24 onthult eerste Ultimate Team rankings

News
dinsdag, 12 september 2023 om 11:00
ea sports fc 24 haalandf1689331167
Het duurt niet lang meer voor EA Sports FC 24 in de winkel ligt. Als je goed voorbereid aan de game wil beginnen, kan het handig zijn om alvast te weten wat de rankings van spelers zijn. De 24 hoogste rankings zijn nu onthuld door EA.
In de FIFA-games was het samenstellen van een eigen team in Ultimate Team een populaire bezigheid en in EA Sports FC zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. De rankings van je spelers zijn daarbij van groot belang. De 24 beste spelers zijn nu onthuld door EA.
De hoogste ranking die is uitgedeeld is 91 en er zijn vier spelers die die hebben. Coverster Erling Haaland heeft die ranking, samen met clubgenoot Kevin de Bruyne en voormalig coverster Kylian Mbappé. Ultimate Team is is vanaf dit jaar een gemengde sport en bij de vrouwen heeft Alexia Putellas de ranking van 91 behaald.
Maar iets daaronder, met een ranking van 90, vinden we Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kante, Robert Lewandowski en Lionel Messi bij de mannen. Aitana Bonmatí, Caroline Grham Hansen en Sam Kerr hebben een 90 gekregen bij de vrouwen. Nederlands eigen Virgil van Dijk staat op 89.

Wanneer is de release van EA Sports FC 24?

Er zijn nog meer rankings te vinden op de site van EA Sports FC 24. Het duurt bovendien niet lang meer voor we rankings kunnen zien van alle spelers. EA Sports FC 24 verschijnt namelijk op 29 september.