Marvel’s Spider-Man 2 krijgt nieuwe gameplay trailer

News
maandag, 18 september 2023 om 9:00
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Het is lange tijd stil geweest rondom Marvel’s Spider-Man 2, maar nu de releasedatum eindelijk nadert wordt er steeds meer over de game onthult. Tijdens de PlayStation State of Play eerder deze week kreeg de game ook een nieuwe trailer.
In de nieuwe trailer vertelt senior creative director Bryan Intihar dat New York in Marvel’s Spider-Man 2 bijna twee keer zo groot is als in zijn voorgangers door de toevoeging van twee nieuwe stadsdelen: Queens en Brooklyn. In deze stadsdelen kun je Peters oude school en Miles’ huidige school bezoeken. Ook introduceert de game de Web Wings, waardoor je op een nieuwe, snellere manier door de stad kunt reizen. Bovendien kun je door de kracht van de PS5 bijna onmiddellijk schakelen tussen Peter en Miles.
Hoe verder je in de main story van de game komt, hoe meer nieuwe activiteiten en verhaallijnen je vrijspeelt. Veel van deze activiteiten leiden tot nog grotere uitdagingen met waardige beloningen en nieuwe informatie over Kraven the Hunter. Andere activiteiten leiden tot confrontaties met Marvel slechteriken die nog niet eerder in het Spider-Man universum gezien zijn.
De Spider-Men hebben bovendien nieuwe AR-technologie in de lenzen van hun maskers waarmee je een snelle blik krijgt van alle activiteiten die je al hebt ontdekt en je helpt om nieuwe activiteiten te vinden. Via de geüpgradede Friendly Neigborhood Spider-Man app kun je snel interessante plekken in de buurt tracken. Via de app kunnen New Yorkers je ook om hulp vragen.

Meer dan 65 Spider-Suits in Marvel’s Spider-Man 2

Hoe meer je van de stad verkent en activiteiten voltooit, hoe meer je de Spider-Men kunt customizen. Zo zijn er extra gevechts- en verplaatsingsvaardigheden om te beheersen, nieuwe gadgets om te vinden en verbeteren, kun je je Spider-Suit upgraden via het nieuwe suit tech systeem en zijn er extra Spider-Suits om te ontgrendelen. Marvel’s Spider-man 2 heeft namelijk meer dan 65 pakken uit de strips, films en een aantal originele designs. Door het nieuwe suit styles system zijn er meer dan 200 verschillende manieren om de helden aan te kleden.
Bekijk hieronder zelf de trailer:
Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt op 20 oktober.

Populair Nieuws

Laatste Reacties