Manchester United-speler Mason Greenwood verwijderd uit FIFA 22

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 19:30
fifa 22 alexander arnoldf1627654598
In een recente update van FIFA 22 is de voetballer Mason Greenwood uit de game verwijderd. De Manchester United-speler is namelijk eerder deze week gearresteerd op verdenking van verkrachting en mishandeling.
Mason Greenwood, de spits van Manchester United, is door EA Sports verwijderd uit FIFA 22. Zijn FIFA 22 Ultimate Team-items zullen wel nog steeds actief zijn en kan worden geruild op de FUT 22-transfermarkt van de game, dat meldt The Machester Evening News. De speler had een algemene beoordeling van 79 van de 99 in de game, met een potentiële beoordeling van 90.
De voetballer is eerder deze week gearresteerd op verdenking van verkrachting en mishandeling, nadat hij was beschuldigd van geweld tegen een 18-jarige student. Manchester United reageerde in de Engelse media met een korte verklaring.
Later kwam de clubleiding met een gewijzigd standpunt waarin werd gezegd dat Greenwood tot nader onder niet zal terugkeren op het trainingsveld van Manchester United, noch voor wedstrijden in het stadion.

Andere spelers van United, waaronder David de Gea, Cristiano Ronaldo en Paul Pogba, hebben Greenwood op Instagram ontvolgd.

FIFA 22 meest verkochte game van 2021

FIFA 22 was in 2021 de meest verkochte game in de PS Store. Na de lancering van de game waren er wel wat fouten te vinden in de game, maar dit heeft geen invloed gehad op het aantal mensen dat de game heeft aangeschaft. EA kwam daarentegen ook snel met een update om de problemen op te lossen.