Verwacht Final Fantasy 16 niet op de Tokyo Game Show

News
maandag, 12 juli 2021 om 13:00
final fantasy 16f1626079865
Het is alweer bijna vijf jaar geleden sinds de release van Final Fantasy XV en fans snakken dan ook naar een nieuw deel. We hoeven Final Fantasy 16 alleen niet op de Tokyo Game Show te verwachten.
Liefhebbers van Final Fantasy werden vorig jaar tijdens de PS5 Showcase van Sony plotseling verrast. De Japanse fabrikant toonde namelijk een trailer van Final Fantasy 16. Het is geen verrassing dat de game is ontwikkeling is, maar niemand had een aankondiging aan zien komen.
Sindsdien heeft ontwikkelaar Square Enix wat details bekendgemaakt, maar hebben we nog geen nieuwe beelden van de game gezien. Dat zal op de aankomende Tokyo Game Show waarschijnlijk ook niet gaan gebeuren. Dat heeft Naoki Yoshida, de producent van Final Fantasy 16, gezegd tijdens een Final Fantasy XIV livestream, zo meldt Aitaiki Mochi.

Geduld hebben voor meer Final Fantasy 16 beelden

Volgens Yoshida willen hij en het team weer beelden van Final Fantasy 16 laten zien, wanneer de staat van de game zo goed is dat fans roepen om de release van de game - en dat de release dan ook daadwerkelijk vlak daarna is. In een eerder interview liet Yoshida al weten dat Square Enix bewust schaars omgaat met de informatie over Final Fantasy 16. Het zal dan waarschijnlijk ook een tijd gaan duren voordat we nieuwe gameplay gaan zien.
De producent van de game snapt wel dat het bedrijf graag iets wil tonen op de Tokyo Game Show, aangezien het publiek een grote markt is voor Square Enix. Normaliter is de beurs dat ook het moment voor Japanse ontwikkelaars om hun games te tonen.