Final Fantasy 16 meer gericht op actie

News
donderdag, 25 februari 2021 om 17:30
final fantasy 16f1609859642
Meer details over Final Fantasy 16 zijn naar buiten gekomen. Het spel gaat zich meer richten op actie dan de voorgaande delen. Mochten er nou spelers zijn die niet houden van of niet goed zijn in actiegames, wordt er gewerkt aan een modus waarbij er enkel op het verhaal gericht wordt.
Producer Naoki Yishida lit dat weten in de Game Hack-rubriek van de TokyoFM-radioshow One Morning. Gematsu heeft een vertaling geplaats van de informatie die werd gedeeld in de uitzending. In de uitzending vertelt Yishida over verschillende dingen van de Final Fantasy reeks, hoe hij en de fans van de generatie zijn die de eerste game gespeeld hebben en hoe hij een andere soort wereld wilde realiseren via de games.
Het nieuwe Final Fantasy deel, gaat zowel verhaal als actie krijgen. Voor spelers die niet goed zijn met actiegames, doet de makers er alles aan om voor elke speler een kans te geven. Yoshida wil graag dat spelers het verhaal mee kunnen maken ook al zou je niet goed zijn in actiegames. Er wordt ook gewerkt aan een modus voor de spelers die enkel het verhaal willen ervaren.

Nieuwe tijd

Final Fantasy werd voor het eerst getoond tijdens de tweede presentatie van de Playstation 5. De game werd onthuld zonder datum wanneer de game uitkomt en wordt tijdelijk exclusief op de PlayStation 5. In tegenstelling tot de andere delen van de Final Fantasy reeks, zal het nieuwe deel zich afspelen in een Middeleeuws tijdperk.
Helaas zullen we voor meer informatie moeten wachten. Hopelijk krijgen we een nieuwe trailer tijdens de State of Play vandaag (25 februari 2021).

Populair Nieuws