Verstappen opvallende afwezige op vooravond GP van Saoedi-Arabië

News
donderdag, 16 maart 2023 om 16:30
max verstappenf1646128781
Het is komend weekend weer raceweekend en na een mooie winst in Bahrein kijken veel fans alweer uit naar wat voor prestatie Verstappen dit weekend gaat neerzetten. Maar in tegenstelling tot zijn collega-coureurs en concurrenten is hij nog niet aanwezig in Jeddah.
Vanaf morgen mogen de motoren van de F1-auto’s weer flink draaien, want de tweede GP van het nieuwe seizoen wordt dit weekend gereden. Zoals gebruikelijk zijn de meeste coureurs al aanwezig in Jeddah. Maar Verstappen is nog niet op het circuit te zien.
Dat heeft alles te maken met een korte ziekte van de wereldkampioen. Verstappen laat via Twitter weten dat hij de afgelopen dagen last heeft gehad van een buikgriep. Daarom kan hij nog niet aanwezig zijn bij de voorbereidingen op de GP van Saoedi-Arabië.
Gelukkig hoeft Verstappen de GP van dit weekend niet over te slaan. Hij en Red Bull Racing laten weten dat het alweer beter met hem gaat. Hoewel zijn vlucht richting Jeddah dus is uitgesteld, is hij morgen wel aanwezig op het circuit en rijdt hij als alles verder goed gaat gewoon mee in de Grand Prix.

Hoe laat is de GP van Saoedi-Arabië?

Wie die Grand Prix live wil zien moet overigens wel goed op de tijden letten. We zijn van de meeste Grands Prix gewend dat ze in de namiddag gereden worden, maar die in Saoedi-Arabië valt voor ons aan het begin van de avond. Het hele tijdschema kun je hier terugvinden.