Geliefde fantasyreeks deelt gratis game uit via Epic Games Store!

News
donderdag, 16 maart 2023 om 17:00
epic games store logof1652972108
Epic Games geeft één van de nieuwste games uit het Warhammer 40.000 universum gratis weg. Scoor deze game snel domineer de strijd om grondstoffen!
Elke donderdag geeft Epic Games één of meer gratis games weg in de eigen Epic Store. Deze week is dat ereentje die zeker de moeite waard is om te checken. Epic Games geeft een game uit het immens populaire Warhammer 40.000 universum weg!
Voor PC gamers is het elke week feest. Waar console gamers moeten betalen voor een abonnement om toegang te krijgen tot een collectie games, krijgen PC gamers wekelijks gratis games waar ze niets voor hoeven te doen! Epic Games geeft gratis minimaal één game weg zonder dat je daar een abonnement voor hoeft af te sluiten. Je betaalt er dus echt helemaal niets voor!

Warhammer 40.000: Gladius - Relics of War

Deze week geeft Epic Games de game Warhammer 40.000: Gladius - Relics of War gratis weg. Het Warhammer 40.000 universum is groot en biedt daarmee ook veel ruimte voor heel diverse games. Gladius is een 4X strategie-game, waarbij je de leiding krijgt over één van vier facties die strijden om de grondstoffen op een planeet.
Binnen het Warhammer universum is geen ruimte voor diplomatie, dus gaan de Imperial Guard, Space Marines, Orks en Necrons het onderling uitvechten wie de macht over de planeet kan grijpen. De game kent zowel een single-player als multiplayer modus, waarbij de multiplayer zelfs hotseat ondersteunt!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.