Verstappen denkt niet aan vertrekken: "Ik heb alle reden om gelukkig te zijn"

News
donderdag, 21 maart 2024 om 9:30
max verstappen gp australie 2024 blijf1711008934
Sinds de chaos bij Red Bull Racing zijn er speculaties dat Max Verstappen zou vertrekken bij het team. En hij dreigde er zelf ook mee. Maar nu laat de drievoudig wereldkampioen weten dat hij geen reden ziet om weg te gaan.
Voor een team dat momenteel de Formule 1 domineert, rommelt het opvallend erg bij Red Bull Racing. Er zijn veel signalen dat er een interne machtsstrijd gaande is en Helmut Marko liet in de media weten dat hij op het punt stond om geschorst te worden bij het team. Max Verstappen stak daar alleen een stokje voor, door te zeggen dat hij zou vertrekken als Marko uit het team werd gezet.
Die uitspraak lijkt het nodige effect te hebben gehad op de leiding van moederbedrijf Red Bull. Tegenover de pers in Melbourne komt Verstappen daarom nu weer met een soortgelijke uitspraak die hij eerder heeft gedaan. De wereldkampioen zou nu namelijk geen reden zien om te vertrekken, zo tekent Formula1.com op.

“Ik denk dat er alle reden is om blij te zijn, toch? De auto gaat echt goed, er zijn zoveel geweldige mensen in het team die constant bezig zijn met het verbeteren van de resultaten, dus voor mij is dat waar ik me op concentreer. Ik concentreer me op de prestaties, ik ben gelukkig en als ik naar huis ga, denk ik aan niets anders meer, want het staat ook redelijk vast waar ik ben en dat is ook waar ik wil zijn.”

Eigen record evenaren

Verstappen is deze week in Melbourne voor de GP van Australië, die deze keer nog vroeger begint dan vorig jaar. Met de sterke prestaties van de afgelopen weken, kan Verstappen nu al zijn eigen record uit 2023 evenaren. De Nederlander bereikt met een overwinning in Melbourne namelijk tien overwinningen op rij. Een record die tot vorig jaar onhaalbaar leek en nu al twee keer op rij behaald kan worden.

Populair Nieuws