Verschijnt Loki seizoen 2 al snel op Disney+?

News
donderdag, 12 mei 2022 om 11:30
loki seizoen 1 aflevering 5f1626350316
Het kan soms aardig lang duren voordat vervolgen in het MCU uitkomen. Maar met Loki lijken we ons daar geen zorgen om te hoeven maken. De start van de productie zou namelijk binnen een paar weken al zijn.
Hoewel we Marvel-personages vaak genoeg in allerlei films en series zien, kan er soms een behoorlijke tijd overheen gaan voor een held weer een eigen project krijgt. Maar voor Loki lijkt dat niet te gelden. Het tweede seizoen van de serie gaat namelijk volgens Production List op 6 juni beginnen met filmen.
Daarmee ligt de release van het tweede seizoen evengoed op zijn vroegst in 2023. Maar vergeleken met bijvoorbeeld de zes jaar tussen Doctor Strange 1 en 2 is een gat van twee jaar best kort. Fans hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken.
Loki is tot dusver de enige Marvel-serie die een tweede seizoen krijgt. Veel fans lijken er na het einde van Moon Knight van uit te gaan dat deze serie wellicht de tweede met meerdere siezoenen wordt. De makers van Moon Knight weten alleen nog niet of dat daadwerkelijk het geval is.

Wat gebeurt er in Loki seizoen 2?

Aan het einde van het eerste seizoen konden we zien dat de MCU-tijdlijn zich behoorlijk begon te splitsen. Dat betekent dat Loki en Mobius veel werk te doen hebben. Het tweede seizoen wordt niet zoals het eerste geschreven door Michael Waldron. In plaats daarvan neemt Eric Martin, tevens een veteraan van seizoen 1, die taak op zich.