Toekomst geliefde Marvel-serie onzeker

News
donderdag, 05 mei 2022 om 10:45
moon knightf1651736749
Na het einde van de MCU-serie Moon Knight lijk er veel op zijn plek te vallen voor een tweede seizoen. Maar toch is het nog niet zeker dat er een Moon Knight seizoen 2 komt. De producenten van de serie geven aan niet te weten of en hoe Marvel verder wil met het personage.
Het is tot nu toe zeldzaam dat een Marvel-serie op Disney+ een tweede seizoen krijgt. Loki is tot dusver de enige serie waarvoor seizoen 2 officieel is aangekondigd. Maar gelet op het einde van Moon Knight (en het feit dat Disney+ het had over een season finale in plaats van een series finale) lijkt dit een goede tweede kandidaat.
Maar toch is er nog niets zeker. Tegenover Deadline laat Mohamed Diab, uitvoerend producent en één van de regisseurs van de serie weten dat zij geen idee hebben wat Marvel verder van plan is:

Toch geen Moon Knight seizoen 2?

Hoewel het einde van Moon Knight behoorlijke ruimte geeft om verder te gaan met het verhaal van Marc Spector, Steven Grant en vrienden, lijkt het dus niet zeker dat dat in seizoen 2 gaat gebeuren. Er is sowieso nog veel onbekend over waar het MCU in de komende tijd heen gaat. Op dit moment draait de tweede Doctor Strange-film in de bioscoop, waardoor het multiversum flink wordt opengebroken.