Loki seizoen 2 officieel bevestigd

News
woensdag, 14 juli 2021 om 10:30
2021 06 14 loki 1f1695131010
Disney+ heeft officieel bevestigd dat Loki seizoen 2 in ontwikkeling is. De bevestiging komt via een post-credit scene van de seizoensfinale die sinds vandaag te zien is op de streamingdienst. Eerder ging er wel al het gerucht dat Loki een tweede seizoen zou krijgen.
Let op, dit bericht bevat GEEN spoilers voor de finale van Loki seizoen 1.
Loki gaat een tweede seizoen krijgen op Disney+. Dat maakt Marvel Studios officieel duidelijk via de post-credit scene van de finale van het eerste seizoen. Met een simpele stempel van de TVA wordt het dossier van Loki bedrukt. De tekst zegt: "Loki will return in season 2". Met de simpele boodschap worden de geruchten die al langere tijd rondging dan ook eindelijk bevestigd.
Zie hieronder de aankondiging van Loki seizoen 2.
loki seizoen 2 disney plusf1626251222

Loki seizoen 2 geruchten gingen al rond

Via CBR werd eind 2020 al gesteld dat Loki een tweede seizoen zou krijgen. De ontwikkeling daarvan zou al begonnen zijn, waarna de productie van het tweede seizoen in januari 2022 zou moeten beginnen. Dankzij de post-credit scene is nu in ieder geval zeker dat er een tweede seizoen gaat komen.
Wanneer dat seizoen verschijnt is alleen nog onduidelijk. Via de post-credit scene wordt namelijk niet aangegeven wanneer het tweede seizoen te verwachten valt. Wel is er al duidelijk dat er nog genoeg andere Marvelseries op de planning staan de komende tijd. De eerstvolgende serie die verschijnt op Disney+ is What If...?, gevolgd door Ms. Marvel en Hawkeye dit najaar. Voor 2022 staan vervolgens de series Moon Knight, She-Hulk en Secret Invasion op de planning.

Populair Nieuws

Laatste Reacties