Nintendo Switch nu voor een zeer mooie prijs te scoren!

News
donderdag, 12 mei 2022 om 12:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Als je op vakantie ook lekker van je games wil genieten, dan is nu een goed moment om een Nintendo Switch te scoren. De console van Nintendo kan je bij Game Mania namelijk voor een mooie prijs halen.
Nu de zomervakantie snel nadert, zullen veel mensen alvast goed nadenken wat ze mee willen nemen op reis. Met het oog op de tekorten bij Schiphol zal een volle koffer namelijk niet aan te raden zijn. Gelukkig kan je veel plezier meenemen in een kleine verpakking. De Nintendo Switch is namelijk compact, maar je kan al je favoriete games lekker onderweg spelen. En dankzij de afneembare Joy-Con controllers kan je ook genieten van co-op games, zoals het nieuwe Nintendo Switch Sports.
Een vakantie is alleen al duur genoeg, dus je zal waarschijnlijk niet de hoofdprijs willen betalen voor een console. Gelukkig kan je de Nintendo Switch nu voor een zacht prijsje scoren bij Game Mania. De Nederlandse gamewinkel doet namelijk niet alleen aan verkoop, maar ook inkoop. Daardoor kan het used Nintendo Switch consoles verkopen, die uitvoerig zijn getest of alles goed werkt. En daarmee kan jij weer veel geld besparen.

Nieuwe versie van de Nintendo Switch

De Nintendo Switch die je bij Game Mania kan halen betreft de nieuwe versie van de normale Nintendo Switch. Voor dit model heeft Nintendo een nieuwe chip in de console gestopt, waardoor de Switch een stuk efficiënter kan omspringen met de accu. Dat betekent dat je een stuk langer kan genieten van je games, voordat je de Switch weer moet opladen.
Wil je de allernieuwste versie van de Nintendo Switch hebben, dan kan je gaan voor de Nintendo Switch OLED. Dat model heeft naast een nieuw scherm ook nog een aantal andere upgrades gekregen.

Populair Nieuws