Verkleurde iPhone 15 is makkelijk op te lossen

News
vrijdag, 22 september 2023 om 13:30
iphone 15 prof1695292032
De iPhone 15 ligt vanaf vandaag in de winkel. Er gaan al een tijdje foto’s rond van iPhones die verkleurd zijn. Maar Apple laat nu weten dat je je geen zorgen hoeft te maken.
De nieuwe iPhone heeft een titanium frame. Titanium staat bekend als een sterk metaal, maar gebruikers merken al dat dat niet betekent dat er niets mee aan de hand kan zijn. De titanium frames blijken namelijk te verkleuren, met name op plekken waar je er met je vingers aan zit (via MacRumors).
Dat is gelukkig geen permanente schade, laat Apple nu weten in een support document. De verkleuring is meestal te zien in de vorm van vingerafdrukken omdat hij wordt veroorzaakt door oliën uit je huid. Gebruikers kunnen de originele kleur van hun iPhone 15 makkelijk weer terug halen.

Hoe krijg je je vingerafdrukken van je iPhone 15 af?

Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een zachte doek die niet pluist. Maak die een beetje vochtig en haal hem langs je iPhone. Volgens Apple krijg je zo de originele kleur van je iPhone terug.
De iPhone 15 ligt van vandaag in de winkel en komt met een paar nieuwe features. Alle iPhones laden voortaan bijvoorbeeld op via USB-C in plaats van de oude Lightning-kabels. De camera is ook verbeterd, met name op de iPhone 15 Pro Max. Periscooplenzen maken 5x optische zoom mogelijk.