Veel Battlefield 2042 details gelekt door bug

News
dinsdag, 09 november 2021 om 9:30
battlefield 2042 battlefield 6 2f1623244005
We moeten nog even wachten voordat we met Battlefield 2042 aan de slag kunnen. Dat geldt alleen niet voor één speler, die wel heel vroeg toegang heeft gekregen door een bug. Die spelers heeft nu veel details over de game gelekt.
Het komt wel vaker voor dat spelers voor release onbedoeld toegang krijgen tot een game. Vaak gaat het daarbij om een winkel die de street date heeft verbroken en de game al eerder verkoopt. Zo zijn er nu al beelden gelekt van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. Met een pure multiplayer game is dat normaal alleen geen probleem, omdat de servers nog niet online zijn.
Eén speler heeft vreemd genoeg wel al toegang gekregen tot Battlefield 2042. Door een bug heeft hij al de game via een pre-load op zijn Xbox kunnen spelen. Natuurlijk zijn er geen andere spelers om tegen te strijden, maar hij heeft wel potjes tegen bots kunnen spelen in onder andere de All Out-Warfare modus.

Stortvloed aan Battlefield 2042 details

Via Reddit heeft de gebruiker al meerdere details over de game bekendgemaakt. Zo kan je aan de slag met 22 verschillende wapens in Battlefield 2042 en is het duidelijk hoe het aanpassen van wapens werkt. Omdat de speler zoveel vragen krijgt van andere gebruikers op Reddit, heeft hij besloten om een Q&A te houden, waarin hij alles laat weten wat hij heeft geleerd van zijn tijd met Battlefield 2042.
Gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten voordat we zelf met Battlefield 2042 aan de slag kunnen gaan. De game komt namelijk uit op 19 november, maar als je lid bent van EA Play, dan kan je op 12 november al aan de slag met een trial van 10 uur.