Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl beelden zijn alweer gelekt

News
maandag, 08 november 2021 om 17:00
2021 05 21 pokemon brilliant diamond shining pearl piplupf1636368593
Er zijn verschillende beelden gelekt voor de nieuwe Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl. Iemand zou namelijk al toegang hebben tot de game en dit hebben gedeeld op Reddit. Het is niet de eerste keer dat er al ruim voor release beelden worden gelekt van een Pokémon game.
Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl komt pas over anderhalve week naar de Switch, maar er zijn al exemplaren verschenen van de game. In de gelekte screenshots en video's waren onaangekondigde Gen-4 content met Battlefield Frontier en Distortion World gebieden te zien. De beelden zijn wel alweer van Reddit verwijderd.
Naar verluidt heeft de gebruiker eerder toegang gekregen tot de game dan dat eigenlijk kan. De gebruiker heeft erover gepost op Reddit onder de subreddit PokeLeaks. Hoewel de beelden dus al zijn verwijderd, staan er nog genoeg screenshots online. Op YouTube is er ook al een twee minuten lange video waarin je de het stadsplattegrond van Briliant Diamond kan zien. In andere video's zie je de eerste gevechten in een Pokémon Gym en gevechten tegen team Galactic.
Verder zullen sommige Pokémon ook nieuwe poses en animaties hebben. Dit is al bekendgemaakt voor Bidoof en Murkrow.

Vaker Pokémon lekken

Hoewel Nintendo en The Pokémon Company bekend staan om hun strijd tegen piracy, valt het wel op dat er veel details van Pokémon games worden gelekt. Zo is er vorige maand nog een lek geweest voor de aankomende Pokémon Legends: Arceus game. Gelukkig kan het plot van Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl niet gelekt worden, aangezien het een remake is van de games uit 2006.
Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl is vanaf 19 november beschikbaar op de Nintendo Switch.

Populair Nieuws