Van Gogh Museum bestormd om Pokémon kaart

News
vrijdag, 29 september 2023 om 9:00
pokemon van gogh museumf1694596782
Het Van Gogh Museum is een samenwerking aangegaan met Pokémon. Dat zou een leuk uitje moeten zijn, maar het zorgt meteen op de eerste dag al voor gigantische chaos. Het museum wordt min of meer bestormd door mensen die het alleen op een bijzondere Pokémon kaart hebben gemunt.
Tot en met 7 januari is een bezoekje aan het Van Gogh Museum extra leuk voor Pokémon-fans. Om belangstelling voor de kunstenaar te creëren bij een jonger publiek en om bewonderaars iets te leren over de Japanse invloeden op het werk van Van Gogh werkt het museum samen met Pokémon. Daarvoor zijn er Pokémon-versies gemaakt van een aantal bekende Van Gogh-schilderijen, waarvan er één ook een speciale Pokémon-kaart siert.
Die kaart is te bemachtigen als je een speciaal Pokémon Avontuur volbrengt in het museum. Op den duur zal hij ook beschikbaar zijn door speciale merchandise te kopen via Pokémoncenter.com, maar vooralsnog is een bezoek aan het museum de enige manier om de kaart te bemachtigen. Samen met de betrekkelijk korte duur van de samenwerking zorgt dat voor chaos bij het Van Gogh Museum.
Op social media gaan veel beelden rond van een enorme drukte in het museum. Veel mensen lijken alleen naar het museum te komen om de kaart in handen te krijgen. Helaas lijkt een groot aantal van deze mensen scalpers, die de kaart alleen willen hebben om hem voor veel geld door te verkopen.

Van Gogh Pokémon kaart wordt waarschijnlijk veel waard

Het is ook geen gekke gedachte dat de kaart veel waard wordt. Pokémon-kaarten uit gewone sets kunnen al veel waard worden. Dat deze kaart maar iets meer dan drie maanden beschikbaar is in één specifiek museum betekent dat hij in de toekomst waarschijnlijk veel waard is. Hopelijk worden er genoeg gedrukt om fans van een kaart te voorzien nadat de grote hoos aan scalpers weg is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties