EA lanceert EA FC Mobile

News
donderdag, 28 september 2023 om 19:00
schermafbeelding 2023 09 18 om 152319f1695043531
Vandaag heeft Electronics Arts Inc. de lancering van EA Sports FC Mobile gepresenteerd. De game is nu beschikbaar om te downloaden op zowel iOS- als Android-apparaten via de App Store en de Play Store.
Bestaande leden van de mobiele gaminggemeenschap, met meer dan 100 miljoen actieve spelers, kunnen in EA SPORTS FC Mobile een gratis update krijgen zonder de noodzaak van een herdownload.

EA SPORTS FC Mobile biedt een voetbalapp op mobiele apparaten. Met meer dan 15.000 volledig gelicenteerde spelers, verdeeld over 650 teams en 30 verschillende competities, waaronder namen zoals de UEFA Champions League, de Premier League, LALIGA EA SPORTS en de Bundesliga, is er geen tekort aan competities. Maar wat deze game heeft, is de nadruk op True Player Personality, wat betekent dat de individuele kenmerken van spelers, zowel sterke als zwakke punten, op een authentieke manier worden weergegeven. Dit voegt een nieuwe dimensie toe aan de gameplay en stelt spelers in staat om unieke strategieën te ontwikkelen.

Gameplay

Wat de gameplay betreft, heeft EA SPORTS FC Mobile het evenwicht tussen snelheid en dribbelen verbeterd door middel van Dynamic Game Speed, waardoor spelers meer tijd krijgen om beslissingen te nemen en hun speelstijl te diversifiëren. Het Elite Shooting System maakt schotsoorten uniek en belonend, en spelers kunnen nu kiezen uit drie verschillende Impact Controls: Power Shot, Hard Tackle en Knock On. Deze functies voegen diepte en strategie toe aan het spel en zorgen voor een meeslepende ervaring.
Een andere toevoeging aan EA SPORTS FC Mobile is de UEFA Champions League Tournament-modus, waarmee spelers kunnen deelnemen aan de opwinding van het grootste clubvoetbaltoernooi ter wereld. Spelers kunnen een gekwalificeerde club kiezen en strijden om de felbegeerde trofee op te tillen, van de groepsfase tot de finale.
Tot slot heeft EA SPORTS FC Mobile ook verbeteringen aangebracht in de algehele presentatie en aanpassingsmogelijkheden voor spelers. De visuele en audio-updates brengen het stadiongevoel tot leven, terwijl de nieuwe set piece-cameraopties en dynamische commentaar de intensiteit van de wedstrijden verhogen. Spelers kunnen nu ook hun team en spelers aanpassen aan hun eigen voorkeur, van het wijzigen van de rugnummers tot het aanpassen van de uitrusting.
In combinatie met de mogelijkheid om een Founders Pack te bemachtigen met exclusieve ambassadeur speleritems, is EA SPORTS FC Mobile een nieuwe toevoeging aan de wereld van mobiel voetbalgaming. Het vormt ook een integraal onderdeel van de bredere EA SPORTS FC 24-lancering, die een geheel nieuwe benadering van voetbal op console, mobiel, online en eSports platformen vertegenwoordigt. Voetbalfans kunnen EA SPORTS FC Mobile spelen terwijl ze het spel in hun broekzak dragen.

Populair Nieuws