Returnal update brengt mogelijk nieuwe content

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 8:00
wccfreturnal1f1633967719
Returnal krijgt een nieuwe update. Wat er precies inzit is nog niet duidelijk, maar gezien de grootte kunnen we ervan uitgaan dat veel nieuwe gameplay onze kant op komt. De update zou namelijk zeker 6 GB groot zijn.
Het account PlayStation Game Size op Twitter houdt de aankomende updates en patches bij voor games op de PS4 en PS5. Onlangs is er een post online gekomen die meldt dat er een nieuwe update klaar ligt. Deze update zal voor de game Returnal zijn en zit al in de servers van Sony.
De consument zal nog braaf moeten wachten, want voor het publiek is de update nog niet beschikbaar. Ook is nog niet bekend wat er in de update zit, maar aangezien de grootte van de update rond de 6GB ligt kunnen we er wel vanuit gaan dat er nieuwe content naar de game komt.

Wat kan een Returnal update brengen?

Sommige gamers en fans vermoeden dat het savesysteem van het spel eindelijk veranderd zal worden. De mogelijkheid om middenin een run op te kunnen slaan is feature waar veel naar gevraagd werd. Mogelijk zal zoiets dus binnenkort beschikbaar zijn. Sony en ontwikkelaar Housemarque hebben nog niks laten weten. Het is nu een kwestie van afwachten.
Returnal kreeg van ons een dikke 9, met als pluspunten de gameplay perfectie, goede 3D pulse audio en balans tussen risico en beloning. Het grootste nadeel was dus dat de roguelike alleen na afloop van runs opgeslagen kon worden, terwijl die runs aardig lang kunnen duren. De game lijkt wel een beetje op Deathloop. Je bent gecrasht op een onbewoonde planeet, en je moet je weg door allemaal ruimtewezens zien te vechten. Ga je dood? Dan begin je weer van voor af aan.