Ubisoft maakt Riders Republic 24 uur free to play

News
dinsdag, 12 oktober 2021 om 8:30
137703812f1633951066
Later deze maand, op 28 oktober, komt de game Riders Republic uit. Maar voor die tijd krijgen gamers nog de kans om dit spel free to play te spelen. Ubisoft geeft de game namelijk een limited free trial.
Goed nieuws voor iedereen die de bèta van Riders Republic gemist heeft. Gamers krijgen nog één keer de kans om het spel gratis voor de launch te spelen. Ubisoft liet weten dat er een free trial van één dag aankomt.
De free trial is te vinden via de Ubisoft Connect (UPlay) App. Terwijl de bèta op alle platforms mét crossplay te spelen was, is deze limited trial alleen voor PC spelers. Op dinsdag 12 oktober gaat hij open en de dag erna op woensdag is hij weer dicht. Wees er dus snel bij, want je hebt niet veel tijd om de limited trial te spelen!

Wat valt er tijdens de free to play te doen?

In principe kun je tijdens de free trial alles doen wat na de officiële launch ook kan. Iedereen heeft toegang tot de vijf verschillende career-modes. De tutorial staat uit, zodat je direct aan de bak kan. Naast de single player careers is ook de multiplayer beschikbaar.
De verschillende multiplayer game modes zijn Mass Race, Versus Mode, Tricks Battle en Free For All. In Mass Race kun je het tegen zo'n 50 spelers opnemen. Elke 30 minuten verschijnt er een nieuwe race op de map. Als je liever met alleen vrienden speelt, kan je kiezen voor de Versus Mode. Hier speel je met maximaal vijf vrienden en race je tot de finishlijn. De snelste is uiteraard de beste. Daarnaast is er ook nog Tricks Battle, een 6v6 modus waarin het team dat de meeste en beste trucs uithaalt wint. Tot slot is er de Free For All, waarin je met elf man tegen elkaar speelt. Er is dus genoeg te doen in Riders Republic.