Uncharted-regisseur gaat Jak and Daxter-film maken

News
vrijdag, 11 februari 2022 om 13:30
jak and daxterf1594732152
Alhoewel er nog maar weinig details zijn vrijgegeven, is het nu bekend dat er een Jak and Daxter-film aan zit te komen. De film zal geregisseerd worden door Ruben Fleischer, die net klaar is met de de verfilming van Uncharted.
Op het moment zal regisseur Ruben Fleischer druk bezig zijn met de release van Uncharted, die op 17 maart in de bioscopen zal verschijnen. Toch kon de regisseur het niet laten om een kleine tease te geven naar zijn volgende project. Fleischer verteld aan Digital Trends namelijk dat hij een film aan het ontwikkelen is van Jak and Daxter. De film wordt in samenwerking met PlayStation gemaakt, net zoals Uncharted. “Jak and Daxter zal erg tof zijn om tot leven te brengen”, aldus Fleischer.
Het is alweer een tijdje geleden sinds we het duo voor het laatst hebben gezien. In 2017 werden de games in de franchise namelijk opnieuw uitgebracht op de PlayStation 4, maar de laatste game in de reeks is alweer verschenen in 2009. De originele trilogie is gemaakt door Naughty Dog, de studio die later aan de slag ging met Uncharted en The Last of Us.

Eerst tijd voor Uncharted-film

Het zal nog wel even duren voordat de Jak and Daxter-film in productie gaat, maar voor die tijd kunnen we dus genieten van de Uncharted-film. De hoofdrol is voor Tom Holland, die de rol van Nathan Drake op zich genomen heeft. Victor Sullivan wordt gespeeld door Mark Wahlberg. Op 28 januari is de laatste trailer rondom de film uitgekomen, maar er zijn ook andere video’s uitgebracht waarin we Holland allerlei gevaarlijke stunts zien doen.
Om helemaal in het thema van Uncharted te komen is er een Uncharted: Legacy of Thieves collectie uitgekomen. In deze collectie zitten Uncharted 4 en The Lost Legacy games. Beide hebben een grafische upgrade gekregen, en het verhaal in de games is ontzettend goed. Van ons heeft de collectie dan ook een keurige 7,5 ontvangen. Ook Tom Holland is inmiddels een groot fan geworden van de Uncharted games, zo heeft hij laten weten in een interview.