Uitgelekte beelden van set The Last of Us tonen eerste blik Sam en Henry

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 9:00
last of us remastered 2f1577464431
Er zijn nieuwe foto’s van de set van HBO’s verfilming van The Last of Us gelekt. Deze foto’s geven fans een eerste blik van de broers Sam en Henry.
De afgelopen maanden zijn er wel vaker foto’s uitgelekt van de set, maar deze waren meestal wazig en onscherp. Hiervoor was op de beste foto van Joel en Ellie alleen hun ruggen te zien. Een nieuwe foto geeft fans nu de beste blik tot nu toe van de twee hoofdpersonen. Ook laat de foto voor het eerst Sam en Henry zien.
De foto werd gedeeld door Twitter-account NaughtyDogInfo en toont Bella Ramsey als Ellie in haar winteroutfit, die identiek is aan de outfit uit de game. Dit suggereert dat HBO behoorlijk trouw blijft aan de originele game, hoewel de serie wel waar nodig aanpassingen maakt en af en toe afwijkt van het plot. Ook Joel, Sam en Henry dragen kleding om zich te beschermen tegen het koude weer.

Video van het viertal

Behalve deze foto werd er ook een korte video onthuld van het viertal dat stilletjes de weg oversteekt voordat ze schuilen in een nabijgelegen gebouw. Deze beelden lijken in dezelfde periode opgenomen te zijn als de foto, met de cast in winterkleding.
Het gaat nog even duren voor we van de serie kunnen genieten. Een precieze datum heeft HBO nog niet gegeven, maar naar verwachting verschijnt de serie in 2023.