'Nieuwe Battlefield game al in ontwikkeling'

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 9:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Een nieuwe Battlefield game is al in ontwikkeling. Zo claimt journalist Tom Henderson. Ontwikkelaar DICE zou waardevolle lessen hebben geleerd door de verschrikkelijke lancering en de daarop volgende maanden van Battlefield 2042.
Battlefield 2042 bleek bij de lancering geen succes te zijn, ondanks de flinke beloftes van zowel EA als DICE. De uitgever en ontwikkelaar beloofden een liefdesbrief aan de fans terwijl de productie voor zou lopen op schema. Bij launch bleek de game alles behalve af te zijn en fans hebben sindsdien flink van zich laten horen.
DICE heeft nu geleerd van de lessen. Zo stellen de bronnen van Henderson en Battlefield 2042 wordt dan ook gezien als een grote misser. Wel zou het team alles op alles zetten om de game nog te fixen, maar ook is de productie intern al gestart voor het volgende deel.

Nieuwe Battlefield game gaat flink op de schop

De nieuwe Battlefield game gaat ook gelijk flink op de schop. Intern zouden features teruggedraaid worden en duidelijk is dat Battlefield 2042 niet als de fundering zal dienen voor de toekomst. Henderson stelt dat de nieuwe Battlefield game zich in de nabije toekomst gaat afspelen of zelfs in de huidige tijd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties