Update - Ubisoft werkt niet aan nieuwe Marvel-game

News
maandag, 22 augustus 2022 om 14:00
ubisoft logof1640337298
Er zijn heel wat Marvel-games om naar uit te kijken. Insomniac werkt aan Spider-Man 2 en Wolverine, terwijl ook EA naar verluidt wat projecten in de maak heeft. Nu wordt gedacht dat ook Ubisoft met een Marvel-held aan de slag mag, namelijk Blade.

Update - Ubisoft ontkent Blade-game te maken

Het gerucht is de wereld nog niet in, of Ubisoft helpt het er alweer uit. Via Twitter zegt Ubisoft niet aan een game rondom Blade te werken. Wel zegt het bedrijf erg uit te kijken naar de film. Het is niet duidelijk waar de motion capture die op de foto's te zien was dan wel voor was.

Oorspronkelijk bericht

Twee acteurs, Alex Martin en Edwin Gaffney, hebben via Instagram een aantal foto’s gedeeld waarin ze bezig zijn met motion-capture opnames. In deze posts (gespot door JorRaptor en verzameld door Rebs Gaming) zijn wat opvallende dingen te zien die kunnen wijzen op een Blade-game. Dat beide acteurs een Katana-achtig stuntwapen in handen hebben is daarbij nog subtiel te noemen.
De motion-capture pakken die de acteurs dragen onthullen betrokkenheid van Ubisoft, maar het clapperboard dat gebruikt wordt onthult nog veel meer. Daarop staat namelijk te lezen dat de productie ‘Marvel’ genoemd wordt, en onder de regie van B. Tariq wordt opgenomen. Dat lijkt Bassam Tariq te zijn, die ook de MCU-film over Blade regisseert.
Maar dat roept ook meteen vragen op: het is namelijk niet gebruikelijk dat een MCU-regisseur ook een bijpassende game regisseert. Het zou kunnen dat Marvel eenvoudigweg een Ubisoft-studio gebruikt voor motion-capture voor de film. Dan is het alleen wel gek dat de hashtags in de instagram-post expliciet videogames noemen.

Wanneer verschijnt Marvel’s Blade-film?

In de jaren 90 kreeg Blade al zijn eigen filmtrilogie, waarin de titelheld werd vertolkt door Wesley Snipes. Op een introductie in het MCU hoeven we niet lang meer te wachten, want de film staat op de planning voor 2023. Nu is het Mahershala Ali die de rol van Blade vertolkt.
Dit bericht is bijgewerkt op 22-08-2022.

Populair Nieuws