Ubisoft viert 35-jarig bestaan en geeft Assassin's Creed game gratis weg

News
dinsdag, 09 november 2021 om 15:30
assassins creed chronicles trilogyf1636459019
Om de 35ste verjaardag van Ubisoft te vieren, komt het bedrijf met verschillende acties. Een van deze acties is dat het bedrijf de Assassin's Creed Chronicles trilogie tijdelijk gratis weggeeft aan spelers op PC!
Tussen 9 en 12 november is het mogelijk om digitaal Assassin's Creed Chronicles Trilogy aan te schaffen. Je moet naar de site van Ubisoft gaan om de trilogie gratis te claimen.

Waarom geeft Ubisoft een gratis trilogie weg?

De reden dat Ubisoft de Assassin's Creed Trilogie gratis maakt, komt omdat het bedrijf viert dat het al 35 jaar bestaat. Naast de actie voor Assassin's Creed worden er ook andere acties opgezet.
Er zijn bijvoorbeeld ook beloningen te krijgen voor een aantal Ubisoft games, waaronder momenteel een actie voor in-game rewards voor Ghost Recon games. De acties worden vaak gewisseld, dus het is geen slecht idee om de website van Ubisoft de komende dagen vaker in de gaten te houden.
Mocht je de Assassin's Creed Chronicles trilogie willen aanschaffen, dan kan dit vanaf nu. Na het aanschaffen en installeren kan je de game spelen wanneer je maar wil, de game blijft gewoon onderdeel van je bibliotheek op Ubisoft Connect.
Ubisoft is in haar 35 jarig bestaan erg veranderd als bedrijf en het bedrijf wil ook nog lang bestaan, daarom is het bedrijf druk bezig met de toekomst. Ubisoft ziet de toekomst in 'Play to Earn' Blockchain games en wil hier games voor gaan maken. Ook lijkt de uitgever nog meer in te gaan zetten op Assassin's Creed, wat geen verrassing is na het succes van Assassin's Creed Valhalla.