Update - Nieuwe Assassin's Creed heet Valhalla en heeft Viking Age als setting

News
woensdag, 29 april 2020 om 22:30
ac revealf1588162559
Fans van de serie kijken al een tijdje uit naar de bekendmaking van een nieuwe Assassin’s Creed. De laatste titel in de franchise, Odyssey, stamt alweer uit 2018. Het lange wachten is gelukkig voorbij, want Ubisoft maakt via een livestream bekend in welke setting de nieuwe Assassin’s Creed zich afspeelt.
Ga er snel klaar voor zitten, want de livestream van Ubisoft begint meteen om twee uur Nederlandse tijd. Samen met artiest Bosslogic zal de volgende setting van Assassin’s Creed bekend worden gemaakt. Wordt het de tijd van de Vikingen of toch een andere setting? Check snel de livestream voor het antwoord.
De onthulling kan je volgen op deze kanalen van Ubisoft:
  • Mixer: mixer.com/ubisoft
  • Twitch: twitch.tv/ubisoft
  • YouTube: youtube.com/ubisoft
  • Twitter: Twitter.com/AssassinsCreed

Update - Viking Age nieuwe setting Assassin's Creed

Door middel van een live drawing heeft Bosslogic langzaam maar zeker onthuld dat de nieuwe Assassin's Creed zich zal gaan afspelen in de middeleeuwen, met een focus op vikingen. Op de artwork is een heuvellandschap met een geruïneerd kasteel te zien en meerdere strijders aan de voorkant, verwikkeld in een bloederig gevecht. Aan de andere kant van het werk is een ijslandschap te zien met vikingschepen. In het midden staat de Assassin zelf, met zijn hoofd in schaduwen gehuld. Aan de hand van de uitrusting, imposante bijl en een gevlechte baard weten we dat de Assassin aan de kant van de vikingen strijd. Aan het einde van de livestream is bekendgemaakt dat de game Assassin's Creed: Valhalla heet.
Wanneer de nieuwe titel van Ubisoft in haar succesvolle franchise zal verschijnen is nog niet bekend, maar inmiddels is wel duidelijk dat de game dit najaar uitkomt. De game zal verschijnen op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en PC. Verwacht wordt dat op 12 juli tijdens het Ubisoft Forward event meer informatie over de game verschijnt.

Update 2 - Meer gameplay onderweg?

Op zondag 12 juli wordt tevens het Ubisoft Forward evenement georganiseerd. Verwacht wordt dat Ubisoft hier nog meer beelden van Assassin's Creed Valhalla gaat tonen. De afgelopen dagen lekten meerdere beelden van de nieuwe game, waaronder een boss battle.
Dit artikel is op 10 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws