Update - Assassin's Creed Ragnarok verhaal en gameplay gelekt

  Afgelopen maand kregen we een teaser van Ubisoft van de nieuwe Assassin’s Creed-titel. Hierdoor kregen we te weten dat de volgende titel zich in de tijd van de vikingen gaat afspelen. Nu zijn er meer details gelekt over de nieuwe titel. Deze zou Assassin’s Creed Ragnarok gaan heten en er zou al informatie zijn over het verhaal.

  Assassin’s Creed Ragnarok zal inderdaad een Viking-thema hebben en zal al in 2020 uit gaan komen. Dit zou volgens het lek zijn voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en de aankomende nieuwe Xbox. In de titel zouden we gaan spelen als Ragnar Lodbrok, terwijl je in het grote Heathen Army dient.

  In de nieuwe titel zou je verschillende locaties bezoeken als Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en Groot-Brittannië. De gigantisch grote map zou al deze landen kennen, maar ook verschillende kleine regio’s.

  ACO

  Hoe is de gameplay van Assassin’s Creed Ragnarok?

  In het lek wordt er beschreven dat je niet gelijk begint als een sluipmoordenaar, maar dat dit pas verder in de game zal gaan gebeuren. Ook zal de game vooral gefocust zijn op verkenning en met name veel loot, wat op zich logisch is aangezien een Viking niet in zijn nakie rond gaat lopen en vooral bekend staat om het vele plunderen.

  Als het Viking-thema echt gaat gebeuren kunnen we ook verwachten dat er scheepsgevechten zullen komen. Features uit de eerdere Assassin’s Creed-titels zullen ook een verschijning maken. Zo zullen de RPG-elementen, maar ook het Eagle-systeem een terugkeer gaan maken.

  De nieuwe Assassin’s Creed-titel zal in 2020 uit gaan komen. Of deze daadwerkelijk Ragnarok gaat heten is nog niet zeker, maar het ziet er veelbelovend uit.

  Update - Nieuws blijkt nep te zijn

  Het bovenstaande nieuws blijkt nep te zijn. Het is nog niet bekend hoe de nieuwe Assassin's Creed-game gaat heten. Wel is het vrijwel zeker dat deze een viking-thema zal gaan hebben.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.