Lancering Elder Scrolls Online: Greymoor uitgesteld met een week

  Door het coronavirus moeten veel bedrijven vanuit huis werken, wat soms het werk kan vertragen. Dat geldt ook voor de medewerkers van Zenimax Online Studios, waardoor de lancering van Elder Scrolls Online: Greymoor met een week is uitgesteld tot 26 mei.

  Het volgende chapter voor The Elder Scrolls Online had volgens de planning moeten uitkomen op 18 mei 2020 voor PC. Vervolgens had in de eerste week van juni de versie voor de PlayStation 4 en Xbox One moeten lanceren.

  Fans van de Massive Multiplayer Online RPG moeten helaas nog iets langer geduld hebben. Door de gevolgen van het coronavirus wordt de lancering van de Greymoor uitbreiding uitgesteld met een week. Dat laat Game Director Matt Firor weten in een blogpost. De nieuwe releasedatum is daardoor 26 mei geworden voor PC en 9 juni voor de PS4 en Xbox One.

  Terug naar Skyrim

  In Elder Scrolls Online: Greymoor worden spelers opgeroepen om zo snel mogelijk te vertrekken naar West Skyrim. Daar heeft zich namelijk een Vampire Lord gevestigd en tegelijkertijd duiken er dodelijke, magische stormen op. Spelers moeten het gevaar zien uit te roeien, voordat de hele provincie in een bloederige oorlog gestort wordt.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.