Bekijk hier de gelekte Assassin's Creed Valhalla gameplay

  De eerste gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla zijn vroegtijdig gelekt. Waar verwacht werd dat Ubisoft tijdens het Ubiosoft Forward evenement deze zondag de eerste beelden van de nieuwe game zou tonen, zijn de beelden op het internet beland. Check hier snel de eerste gameplay beelden!

  Ubisoft doet zijn uiterste best om de gelekte gameplay van Assassin's Creed Valhalla weer offline te halen, maar het kwaad is al geschied. De beelden zijn overal te bekijken, zoals hier op dit Twitch-kanaal. In totaal is de video meer dan 30 minuten lang.

  In de beelden is te zien dat het een "work in progress" betreft en dat de game nog niet af is. Te zien is hoe hoofdpersoon Eivor op zijn paard rijdt tijdens de missie "A Fury from the Sea". Zoals de naam al doet vermoeden, vervolgen de beelden met een gevecht op zee.

  Assassin's Creed Valhalla onthulling opgedeeld

  De onthulling van Assassin's Creed Valhalla vond eerder dit jaar in april plaats via een lange livestream waarin de setting getekend werd. Een dag later werden de eerste beelden van de game getoond via een cinematic trailer. Gameplay bleef alleen nog uit. Die zou een week later tijdens de Xbox Series X livestream komen.

  Hierover ontstond veel ophef, want de getoonde beelden leken alles behalve daadwerkelijke gameplay te zijn. Er werden in-engine gameplaybeelden voorgeschoteld, maar deze gaven een slecht beeld van hoe de game er daadwerkelijk uit zou gaan zien. Met de gelekte gameplaybeelden lijkt daar nu verandering in te komen.

  Ubisoft Forward wordt op 12 juli gepresenteerd via een livestream om 21.00 uur Nederlandse tijd. Hier krijgen we meer te zien van Assassin's Creed Valhalla.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.