Assassin's Creed Valhalla lek toont baasgevecht

  Op Reddit is een video gedeeld waarin we een baasgevecht in Assassin's Creed: Valhalla kunnen zien. Vervolgens worden er wat beelden getoond van de wereldkaart, gear en het levelsysteem.

  In de video neemt hoofdpersonage Eidor het op tegen de mysterieuze heks Cordelia. Deze heks gebruikt mystieke krachten. Hiermee kan ze geesten op Eidor af te schieten, teleporteren en zelfs bliksem oproepen! Het hele gevecht is van begin tot eind te zien.

  Dit is niet de eerste keer dat er beelden van Assassin's Creed Valhalla lekken. Eerder deze week deelden wij een video waarin er gevochten wordt met een groep soldaten. Ook toen kregen we wat te zien van de wereldkaart en het levelsysteem. Daar stond rechts beneden in de hoek van het scherm dat de beelden afkomstig van work in progress-versie van de game zijn. Voor de nieuwe beelden is dat niet het geval. Of dat betekent dat we kijken naar het eindproduct is niet duidelijk.

  De echte onthulling

  Deze zondag gaat Ubisoft een persconferentie houden waarin onder andere beelden van Assassin's Creed Valhalla onthuld gaan worden. Hopelijk weet de uitgever ons dan nog te verrassen met aspecten van de game die we nog niet hebben. Maar zelfs als dat niet zo is kunnen fans aansluiten om een gratis game te ontvangen. Bovendien zullen we ook meer te zien krijgen van andere games, waaronder Watch Dogs Legion en Hyper Scape.

  Ubisoft Forward wordt op 12 juli gepresenteerd via een livestream om 21.00 uur Nederlandse tijd. Hier krijgen we meer te zien van Assassin's Creed: Valhalla.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.