Ubisoft blijft NFT-platform Quartz nastreven ondanks kritiek

News
vrijdag, 24 december 2021 om 14:00
ubisoft logof1640337298
Ubisoft blijft de plannen voor het NFT-platform Quartz nastreven ondanks de slechte ontvangst en kritieken.
In een interview met Decrypt besprak Didier Genevois, technisch directeur van Ubisoft, de reacties van fans op de onthulling van het NFT-platform Quartz en noemde het een ‘grote verandering’ voor fans.
Volgens Genevois is dit experiment bedoeld om de waarde positie van decentralisatie te begrijpen en hoe het wordt ontvangen en omarmd door hun spelers. Verder vertelt Genevois dat ze weten dat het een grote verandering is die wat tijd nodig zal hebben, maar Ubisoft zal trouw blijven aan hun drie principes. Die principes zijn er om "de technologie op een verantwoorde manier te gebruiken" en "een veilige omgeving te bouwen" voor spelers die willen ontdekken hoe NFT’s werken.

Ontwikkelaars snappen NFT plan niet

Tot nu toe is het nog niet duidelijk welke waarde NFT’s precies zullen toevoegen aan de game-ervaring van de spelers. Daarnaast zijn er een aantal ontwikkelaars van Ubisoft niet blij over de beslissingen om NFT’s toe te voegen aan de games.

Zo beweert Kotaku berichten te hebben gekregen die zijn gepost op Ubisoft interne social media-hub, MANA. Hier deelde het personeel hun verwarring en teleurstelling over de Ubisoft Quartz-platform aankondiging. Daarnaast waren de reacties op de YouTube-aankondiging ook erg negatief. De video zal namelijk meer dan 95 procent aan dislikes hebben ontvangen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties