The Lord of The Rings serie kan nadelig zijn voor The Wheel of Time

News
vrijdag, 24 december 2021 om 13:30
the wheel of timef1630658787
Amazon pakt groots uit met fantasy series. Onlangs is The Wheel of Time seizoen 1 verschenen en volgend jaar komt er een The Lord of The Rings serie aan, maar nu komen er geluiden naar buiten dat door de komst van de LOTR serie, The Wheel of Time seizoen 2 pas later uit zal komen.
Het eerste seizoen van The Wheel of Time is uit en de serie heeft al veel fans. Het zou dus niet raar zijn als er snel een tweede seizoen komt, maar dit kan wel eens anders zijn. Vernon Sanders, Head of Global TV bij Amazon, heeft namelijk tegen TV Line gezegd dat de aankomende LOTR serie wel eens voor vertraging kan zorgen.

The Lord of The Rings serie heeft voorrang

Sanders zegt dat er voor de releasedatum van The Wheel of Time seizoen 2 er gekeken zal worden naar wanneer de Lord of The Rings serie op Amazon komt. Dit zal pas in september 2022 zijn, dus fans van The Wheel of Time zullen in ieder geval tot dan moeten wachten, voordat er een tweede seizoen te zien zal zijn.
Dit kan misschien nadelig worden ervaren voor de fans, maar in ieder geval komt er een tweede seizoen. Amazon Prime lijkt succes te boeken met fantasy series en wil dit zeker vasthouden. Het is daarnaast ook een financieel besluit. Als er ruimte zit tussen de twee series, dan zijn abonnees eerder geneigd om langer een abonnement te houden en zeggen ze het niet direct op na het kijken van beide series.