‘Werewolf by Night krijgt nieuw nachtelijk wezen’

News
vrijdag, 24 december 2021 om 14:30
marvelf1667037119
Er is weer nieuwe informatie over de aankomende Halloween-special van Marvel Werewolf By Night. Een nieuw gerucht suggereert dat de Werewolf By Night concurrentie krijgt van een andere nachtelijke wezen.
Via een rapport van The Illuminanerdi is onthuld dat Jack Russel gespeeld zal worden door Gael Garcia Bernal. Daarnaast wordt er ook vermeld dat Nina Prince, oftewel Vampire by Night,haar debuut zal maken in deze Halloween-special van Marvel.
In de stripboeken is Jacks familie vervloekt met een klinische lycantropie, nadat een van zijn voorouders het pas kruiste met een gevangen weerwolf. Naarmate de tijd vordert, kan Jack er zelf voor kiezen wanneer hij in een weerwolf verandert.
Nina Prince is het nichtje van Jack, oftewel de Werewof by Night. Ze is net zoals Jack een weerwolf, maar is gebeten door een vampier, waardoor ze vampier wordt bij zonsondergang en alleen met volle maan een witte weerwolf is. Daarnaast is ze overdag gewoon nog een mens.

Werewolf by Night in Moon Knight?

Er zijn al jaren geruchten over een project van Werewolf by Night, met rapporten die teruggaan tot 2019, waarin werd verteld dat hij in een project zal verschijnen. Daarnaast speculeren fans ook dat het personage zou kunnen verschijnen in de Moon Knight-serie, waarin Oscar Isaac de hoofdrol speelt. Daarnaast lijkt het er op dat Marvel zicht focust op een soort ‘supernatural’-hoekje in de MCU, waar onder ander ook Blade deel van uitmaakt.
Werewolf By Night heeft nog geen releasedatum, maar zal waarschijnlijk in 2022 of 2023 verschijnen op Disney+.