Ubisoft Quartz NFT-aankondiging bizar slecht ontvangen

News
donderdag, 09 december 2021 om 17:30
ubisoft logof1640337298
Ubisoft heeft de aankondigingsvideo van het Ubisoft Quartz-platform verwijderd nadat veel kijkers de video niet leuk vonden. Quartz zal vanaf vandaag gelanceerd worden in negen landen.
Ubisoft heeft de aankondigingstrailer voor het Ubisoft Quartz-platform verwijderd van YouTube, nadat minder dan 5 procent van de kijkers de video ‘leuk’ vond. Volgens VGC heeft de 'Ubisoft Quarts NFT Announcement Video' veel negatieve reacties ontvangen. Zelfs nu je de dislikes niet meer kan zien op het videoplatform. De video zou namelijk meer dan 22.000 dislikes hebben en 1018 likes.
Ubisoft is van plan om de eerste drie NFT-items weg te geven aan spelers die veel uren in de game hebben. De stap om NFT’s toe te voegen is volgens Ubisoft een manier om spelers “stakeholders” te maken en ziet de cijfers ervan als een manier om de spelers te belonen met activa. Het maken en opslaan voor de NFT’s is volgens het bedrijf gebaseerd op Tezos, een ‘milieuvriendelijk’ blockchain-systeem.

Bèta van Tom Clancy’s Ghost Recon

Deze week wordt de bèta gelanceerd van de NFT voor de PC-versie van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Hiermee zijn spelers in staat om ‘Digits’ te halen. 'Digits' zijn in-game voertuigen, wapens en uitrustingsstukken om te verzamelen.
Ubisoft Quartz is vanaf vandaag om 17:00 uur beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Australië en Brazilië. Het systeem wordt gelanceerd met drie drops op 9, 12 en 15 december.