‘Ubisoft annuleerde nieuwe Splinter Cell game’

News
vrijdag, 21 april 2023 om 18:00
splinter cell remakef1665995604
Fans van Splinter Cell hebben al jaren geen nieuwe games mogen verwelkome. Ubisoft is van plan om de reeks terug te brengen met een remake. Maar er wordt beweerd dat er nog een game in aantocht was, die nu is geannuleerd.
Naar verluidt werkte Ubisoft tot voor kort aan een gloednieuwe Splinter Cell game. Dat wordt op 4Chan beweerd door iemand die zegt game tester geweest te zijn. Het gerucht verspreidde zich verder via Reddit. Ubisoft noemde de game een battle royale, al was de gameplay meer een extraction game.
De game was zowel PvP als PvE en had als doel om in teams van twee high value targets te doden. Vervolgens moest je loot verzamelen alvorens de map te verlaten. Werd je gedood door een tegenspeler, dan veranderde je in een ‘Merc’.
Wie een Merc was kon een tegenstander doden om weer in de game te komen. Ook was het een mogelijkheid om als Merc je teamgenoot te doden. Wat daar de consequenties van waren geweest is niet duidelijk.

Wanneer verschijnt de Splinter Cell remake?

Eerder dit jaar annuleerde Ubisoft meerdere onaangekondigde games en mogelijk was deze Splinter Cell game er daar één van. Gelukkig is de Splinter Cell remake nog wel in ontwikkeling. Helaas is niet bekend wanneer deze uit moet komen, maar het is al wel duidelijk dat hij niet één op één hetzelfde wordt als het origineel.