Reageer en Win: Prijswinnaar Pokémon TCG Scarlet & Violet Elite Trainer Set

Article
vrijdag, 21 april 2023 om 17:30
pokemon tcg scarlet violet elite trainer boxf1681480778
Deze week in de Reageer en Win hebben we helaas geen nieuwe prijs om weg te geven. Dat betekent niet dat we geen goed nieuws hebben, want we maken wel de prijswinnaar bekend van de Pokémon TCG Scarlet & Violet Elite Trainer Set!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we een Pokémon TCG Scarlet & Violet Elite Trainer Set weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaar van de Pokémon TCG Elite Trainer Set is geworden... PinkCat!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Helaas geen nieuwe prijs

Elke week proberen we bij XGN.nl onze lezers te verblijden met een mooie winactie. Helaas is dat deze week alleen niet het geval. Wij gaan ons best doen om volgende week weer een mooie prijsvraag te organiseren voor de Reageer en Win!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).