Twisted Metal-serie officieel aangekondigd

News
woensdag, 05 januari 2022 om 17:00
twisted metalf1641395176
Na tien jaar keert Twisted Metal weer terug. Sony heeft namelijk officieel aangekondigd dat er een serie komt gebaseerd op de game.
Tijdens de CES 2022 heeft Sony officieel aangekondigd dat er een TV-serie komt van de game Twisted Metal. Sinds mei 2019 zijn er al geruchten dat er een serie komt van de game. Nu blijkt dat de serie officieel in de maak is.
Eerder heeft Sony al bevestigd dat er een Twisted Metal serie in ontwikkeling was. In februari 2021 werd ook onthuld dat het Rhett Reese en Paul Vernick de live-action comedy-serie zullen schrijven. Volgens Deadline zal de serie een 'motor-mouthed outsider', gespeeld door Anthony Mackie, volgen die dan kans krijgt om een beter leven, mits hij een mysterieus pakketje op plaats van bestemming kan afleveren.
Twisted Metal kwam voor het eerst uit in 1995 voor de PlayStation One. De game is een actie-game met geweren, kernwapens en andere bizarre wapens. Daarnaast kreeg de game van PlayStation nog drie sequels. De originele game is ook twee keer opnieuw uitgebracht, zo verscheen hij weer in 2001 voor de PlayStation 2 en voor de PlayStation 3 in 2012. Maar na de release in 2012 is de franchise verwaarloosd door Sony.

Komt er een nieuwe Twisted Metal-game?

Er zijn ook al een tijdje geruchten dat er een nieuwe Twisted Metal-game komt die speciaal is gemaakt om bij de serie te passen. Volgens VGC zal de game mogelijk worden ontwikkeld door Lucid game. Hoewel dit nog niet officieel is bevestigd, is de kans op een game wel groter aangezien er een serie aan komt.
Wanneer en waar we de serie kunnen zien, heeft Sony niet bekendgemaakt.