Sledgehammer onthult toekomstige updates voor Call of Duty Vanguard

News
woensdag, 05 januari 2022 om 17:30
call of duty vanguardf1632233749
Slegdehammer Games heeft enkele wijzigingen onthuld over hun eerste grote update in Call of Duty Vanguard. De update zal in februari uitkomen.
Op 1 februari 2022 komt seizoen 2 van Call of Duty Vanguard eraan. Dit betekent dat Slegdehammer druk aan het werk is om een patch te maken, die waarschijnlijk nieuwe cosmetica en items zal bevatten voor de Battle Pass. Op Twitter heeft Slegdehammer Games laten weten wat de volgende updates zijn in Vanguard.
Zo zijn er verschillende aanpassingen aan de ‘Panzerfaust Challenges’ om spelers te helpen deze te behalen. Daarnaast krijgt Vanguard ‘perk adjustments’ om vuur tegen te gaan. Verder zegt Slegehammer ook de wapens meer in evenwicht met elkaar te willen brengen.
Verder bedankt Sledgehammer ook de fans voor hun geduld, terwijl ze achter de schermen druk bezig zijn om deze wijzigingen door te voeren. Later zal Sledgehammer Games meer informatie geven over de toekomstige aanpassingen.

Glitch gevonden in Call of Duty Vanguard

Rond nieuwjaar had Call of Duty Vanguard is er een glitch opgedoken in de game. De nieuwe bug zorgt ervoor dat de rook van granaten zichtbaar blijft, terwijl dit eigenlijk zou moeten verdwijnen. Door deze bug wordt het voor spelers lastiger om te zien wat er om hen heen gebeurt.
Call of Duty Vanguard is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.