Anthony Mackie speelt hoofdrol in Twisted Metal-serie

News
vrijdag, 17 september 2021 om 8:00
falcon captain americaf1699607691
Anthony Mackie zal de hoofdrol spelen in PlayStation Productions' aankomende live-action bewerking van Twisted Metal. Dat meldt Deadline. Mackie is vooral bekend als The Falcon in het MCU en speelde ook rollen in 8 Mile en Black Mirror. In de Twisted Metal-serie speelt hij de rol van John Doe, een geheugenverliespatiënt die zich niets over zichzelf kan herinneren, maar bedekt is met tatoeages die de aanwijzingen naar zijn verleden kunnen bevatten.
De Twisted Metal TV-serie wordt beschreven als een actiekomedie, geschreven door Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. Deadline meldt dat de serie een "motor-mouthed outsider” zal volgen die de kans krijgt voor zichzelf een beter leven te verdienen, mits hij een mysterieus pakket op plaats van bestemming kan afleveren. Daarvoor moet hij wel door een post-apocalyptisch landschap reizen en het tegen plunderaars opnemen.
Twisted Metal is een Sony-gamereeks die is verschenen op PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 en PSP. Verschillende studio's werkten al aan de reeks. David Jaffe, de bedenker van God of War, is één van de bedenkers van de franchise.
De Twisted Metal-games richten zich op voertuiggevechten. Daarnaast kunnen spelers verschillende wapens, mijnen en projectielen gebruiken om hun tegenstanders lastig te vallen. Een van de meest iconische personages uit de reeks is Sweet Tooth, een man met een clownsgezicht en vurig haar.

Wanneer verschijnt de Twisted Metal-serie?

Het is nog niet bekend wanneer de Twisted Metal-serie wordt uitgebracht. Ook het netwerk of de streamingdienst waar de serie te zien zal zijn is onbekend. Sony heeft momenteel geen eigen streamingdienst, maar Sony Pictures Television en PlayStation Productions werken samen met HBO voor hun The Last of Us-serie, die nu in productie is. Hoewel dit kan betekenen dat HBO de serie uit gaat zenden, is er geen exclusieve overeenkomst die Sony ervan weerhoudt de Twisted Metal-serie ergens anders naartoe te sturen.