Komt Naughty Dog met nieuwe Uncharted en The Last of Us?

News
woensdag, 05 januari 2022 om 16:30
the last of us remasteredf1625473570
Naughty Dog werkt aan verschillende gameprojecten. Dat maakte de studio achter Uncharted en The Last of Us bekend tijdens CES 2022.
Neil Druckmann, studiohoofd van Naughty Dog heeft tijdens Sony’s CES 2022-presentatie laten weten dat er meerdere games in ontwikkeling zijn. Druckmann heeft verder ook de tijd genomen om te praten over de aankomende Uncharted-film en de HBO-serie die is gebaseerd op The Last of Us.
Wat deze nieuwe projecten zijn van Naughty Dog heeft Druckmann niet bekendgemaakt. Wel werd in september 2021 al bekend dat de studio werkt aan een multiplayer-modus voor The Last of Us 2. Verder zijn er ook geruchten dat een remake van The Last of Us zal verschijnen op de PlayStation 5 rond de release van de HBO-serie.
Daarnaast zijn er ook nog geruchten dat er een nieuwe Uncharted-game aan komt. Die is gebaseerd op het einde van Uncharted 4. Natuurlijk kan de ontwikkelaar ook een nieuwe IP uitbrengen.

Nieuwe scène Uncharted onthuld

Verder heeft Naughty Dog ook een exclusieve scène gedeeld uit de Uncharted film. In de scène zien we Nathan Drake, gespeeld door Tom Holland, die zichzelf een akkefietje bevindt in een vliegtuig. Al snel is duidelijk dat Nathan ook twee hulpjes heeft op het vliegtuig. Eentje sprint al vrij snel uit het vliegtuig, terwijl de ander nog zijn best moet doen om te kunnen ontsnappen.

De film staat gepland om op 10 februari 2022 in de bioscoop te verschijnen.

Populair Nieuws