Tweede Ziggo storing deze week brengt problemen

News
vrijdag, 09 december 2022 om 9:41
ziggof1677671421
Ziggo heeft momenteel last van een storing. Deze lijkt wederom vooral te zorgen voor internetproblemen. Opvallende genoeg is er voor de tweede keer in één week storing.
Wie last heeft van internetproblemen en klant is bij Ziggo is niet alleen. Via Allestoringen is te zien dat er weer flink melding wordt gemaakt van een storing bij de internetprovider. Sinds ongeveer 8.00 uur vanochtend is het aantal meldingen gestegen naar een piek van (momenteel) bijna duizend meldingen.
Dat is een mindere storing dan de ruim 2000 meldingen van woensdagmiddag. Een daling is alleen nog niet ingezet, dus het moet nog even blijken met wat voor formaat deze storing eindigt. Het redelijk opvallend te noemen dat er zo snel achter elkaar storingen zijn.

Is Ziggo op de hoogte van de storing?

Het is momenteel niet duidelijk wat de oorzaak is van deze storing. Op het Twitter-account van Ziggo webcare is ook nog niets te zien over de storing. Er lijken dus ook nog niet al te veel gebruikers te klagen over de situatie. Dat is opvallend, gezien het aantal meldingen dat gemaakt wordt. Wellicht is het een kwestie van tijd voordat er ook klachten binnen gaan stromen.
Eerder deze week was de storing uiteindelijk na niet veel meer dan een uur afgelopen. De huidige problemen duren nu alleen al langer. Het zou dus goed kunnen dat je vanochtend nog een tijdje moeilijkheden ervaart met internet of andere diensten van Ziggo.