Shadow & Bone seizoen 2 release bekendgemaakt door Ben Barnes

News
vrijdag, 09 december 2022 om 10:00
shadow and bone ben barnesf1623139016
De hoofdrolspeler van Shadow & Bone, Ben Barnes, heeft de releasedatum van het tweede seizoen aangekondigd. Markeer maart in je agenda, om precies te zijn 16 maart!
Het tweede seizoen van Shadow & Bone komt eraan. Ben Barnes kondigde gisteravond op zijn eigen Instagramaccount aan dat het tweede seizoen op 16 maart uitgebracht wordt. De serie is vanaf dan rechtstreeks te streamen op Netflix. Barnes maakte op zijn pagina een opmerking door te zeggen dat het tweede seizoen The Darkling Strikes Back heet, waarna hij later zegt dat het om een grapje gaat. Barnes speelt de Darkling en dus de slechterik van de tv-serie. De reacties op Barnes' Instagram-post zijn lovend.
De auteur van de boeken, Leigh Bardugo, reageert op zijn post met de vraag: 'The darkling Strikes Back', waarop Barnes reageert met de woorden: 'always take author's suggestions!'. De sfeer zit er in ieder geval goed in en er wordt enthousiast gereageerd op Instagram.

Shadow & Bone grote hit op Netflix

Het eerste seizoen van Shadow & Bone verscheen in april 2021. De fantasy show op Netflix was een grote hit. Wij hadden destijds nog een exclusief interview met Ben Barnes. Het tweede seizoen zal net als het eerste seizoen acht afleveringen bevatten. De serie is een soort mix van Game of Thrones en Pride & Prejudice. Seizoen 2 volgt deels het verhaal van Bardugo's boek, getiteld Siege and Storm en een originele verhaallijn van the Crows.
Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen?

Populair Nieuws