Tweede Uncharted film mogelijk eerder klaar dan gedacht

News
maandag, 11 december 2023 om 12:30
uncharted st 4 sd low copyr8ight 2020 ctmg inc all rights reservedf1702290210
De eerste Uncharted film bleek een groot succes te zijn. Niet alleen is de tweede film al aangekondigd, ook is het gehele scenario van de film al af. Dit nieuws werd gemeld door hoofdrolspeler Mark Wahlberg in een exclusief interview met The Direct.
De films zijn gebaseerd op de erg populaire Uncharted games. Hierin is te zien hoe Nathan Drake en, in latere games, zijn broer Sam Drake meerdere schatten proberen te bemachtigen en hierdoor in allerlei levensgevaarlijke en knotsgekke avonturen terechtkomen. In de gelijknamige film is broer Sam afwezig (tot een teaser in de laatste minuten van de film). Spider-Man acteur Tom Holland speelt Nathan Drake en Mark Wahlberg speelt Victor Sullivan, ook bekend als Sully.

Groot financieel succes

Het is niet heel gek dat de maker (Columbia Pictures) heeft besloten nog een tweede film te maken. De eerste film kostte slechts een kleine 120 miljoen dollar om te maken maar leverde wel een behoorlijke en een erg lucratieve 400 miljoen dollar op. Nu is de bedoeling van Columbia Pictures dat succes te herhalen met de tweede film.

Weer op avontuur

Wahlberg, die in de film dus Sully speelde, zijn rol werd heel gemengd ontvangen door critici en filmfans. Hij maakte het nieuws bekend dat de makers bezig zijn met de tweede film en meende ook voor de rol zijn snor nog vele malen langer te willen laten groeien.
Onbekend zijn nog welke schrijvers verbonden zijn aan het scenario van de tweede Uncharted film. Ongetwijfeld zal het script van de tweede film weer een interessant avontuur opleveren.