Tweede Resident Evil Village demo onderweg

  Liefhebbers van Resident Evil kunnen weer een speciale dag in hun kalender omcirkelen. Capcom komt namelijk met een tweede Resident Evil Village demo, die uitgebreider zal zijn dan de eerste sneak-peek.

  Wie uitkijkt naar Resident Evil Village, kon in januari al aan de slag met een demo op de PlayStation 5. Omdat niet iedereen de next-gen console van Sony in huis heeft, waren veel fans uitgesloten van de demo. Gelukkig werd er al aangekondigd dat er een tweede demo zou komen, waarbij meer spelers met de game aan de slag konden gaan.

  Tijdens de tweede Resident Evil Showcase werd dan ook eindelijk bekendgemaakt wanneer spelers de nieuwe demo kunnen spelen. Die datum is 2 mei, maar daar moet wel een grote kanttekening bij geplaatst worden. Je kan de demo namelijk niet vanaf 2 mei spelen, maar alleen op de dag zelf vanaf 02:00 Nederlandse tijd. Fans krijgen 24 uur de tijd om in het nieuwe level te duiken op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Google Stadia, voordat de unieke kans vervolgens vervlogen is. Ook krijg je maar één uur de tijd om de demo te spelen. Gelukkig kan je de Resident Evil Village demo wel al vanaf 30 april pre-loaden, zodat je misschien niet de kans mist door traag of geen internet.

  Wat kan je in de Resident Evil demo uitspoken?

  Capcom heeft wel vaker eigenaardige demo's - zo was de eerste demo geen onderdeel van de volledige game - en dat zal met de tweede mogelijkheid waarschijnlijk ook het geval zijn. De ontwikkelaar heeft bekendgemaakt dat spelers in de demo het dorp in Resident Evil Village kunnen verkennen, evenals de omliggende gebieden van het kasteel. Binnen dat uurtje ben je helemaal vrij om te doen en laten wat je wil in het level, maar Resident Evil kennende raden we je wel aan om een extra onderbroek mee te nemen.

  Resident Evil Village

  Verkijgbaar vanaf 7 may 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.