Resident Evil Village stream met nieuwe gameplay komt eraan

News
vrijdag, 09 april 2021 om 9:30
resident evil villagef1611146374
Horrorfans kijken met smart uit naar de release van Resident Evil Village. We moeten nog even wachten op de lancering van de game, maar Capcom komt binnenkort wel met een tweede stream, waarin gloednieuwe gameplaybeelden worden getoond.
De Resident Evil franchise staat al jaren garant voor een flink portie griezelen en bibberen, terwijl je ondertussen af moet rekenen met hordes aan zombies. Met de release van Resident Evil VII is Capcom teruggegaan naar de klassieke horrorelementen, in plaats van een grote focus op actie. En ook het aankomende Resident Evil Village lijkt een griezelig festijn te gaan worden.
Tijdens de eerste Resident Evil Village stream werd niet alleen de releasedatum van de game onthuld, maar zagen we ook de eerste beelden van de antagonisten in de nieuwe titel: Lady Dimitrescu en haar bloedzuigende dochters. Daar worden binnenkort nieuwe gameplaybeelden aan toegevoegd, want Capcom komt met een tweede Showcase stream voor Resident Evil Village. Op 16 april precies om middernacht begint de stream, zo laat het officiële PlayStation-kanaal op Twitter weten.

Waar gaat Resident Evil Village over?

Na de avonturen in Resident Evil VII krijgen spelers opnieuw de controle over Ethan Winters. De protagonist kan alleen niet rusten na de traumatische gebeurtenissen, want Winters wordt ontvoerd door Chris Redfield. Wanneer hij weer bij zijn zinnen komt, komt hij erachter dat hij is meegenomen naar een mysterieus dorp ergens in Europa. Hoe precies weten we nog niet, maar daar zal Winters te maken krijgen met de boomlange Alcina Dimitrescu.

Populair Nieuws