Kijktip: Disney+ komt met speciale serie voor Earth Day

News
vrijdag, 16 april 2021 om 15:30
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
22 april lijkt een normale dag, totdat je te weten komt dat het die dag Earth Day is. Speciaal voor Earth Day komt Disney+ met wel een hele speciale serie, die je dan ook vanaf die dag kan kijken op de streamingdienst.
Earth Day, oftewel de Dag van de Aarde, is een terugkerend fenomeen op 22 april, dat sinds 1970 in de Verenigde Staten en sommige Spaanstalige landen erg populair is. De doelstelling van Earth Day is om bewust te worden van ons consumentengedrag en wat voor invloed dit heeft op de aarde. Veel televisiestations in de VS besteden op 22 april hier dan ook aandacht aan.

Disney+ viert Earth Day met serie

Speciaal voor Earth Day komt Disney+ met de serie Secret of the Whales van National Geographic. De serie neemt je mee naar de kern van het walvissenleven om de indrukwekkende communicatieskills en de sociale structuren van de vijf soorten walvissen te ontdekken. De vijf soorten zijn orka's, bultruggen, beluga’s, narwals en potvissen.
De vierdelige serie is in drie jaar gefilmd op 24 locaties. In de indrukwekkende reis leren we dat walvissen een stuk complexer zijn dan we denken en eigenlijk veel op ons lijken.
Bekijk hieronder de Disney+ trailer van Secret of the Whales:
De Disney+ serie is uitvoerend geproduceerd door James Cameron. De serie is ingesproken door Sigourney Weaver. Secret of the Whales kan je vanaf 22 april, op Earth Day, bekijken op Disney+.

Populair Nieuws