Twee Xbox games krijgen Switch releasedatum

News
woensdag, 21 februari 2024 om 16:00
pentimentf1657806882
Na enige paniek over de toekomst van Xbox liet Microsoft onlangs weten dat er vier Xbox games ook naar ander platforms zouden komen. Nu zijn er releasedata voor twee van die titels. Pentiment en Grounded verschijnen snel op de Switch.
Er is een nieuwe Nintendo Direct Partner Showcase te zien. Daarin staan games van studio’s buiten Nintendo centraal. Na het nieuws dat enkele Xbox-exclusives naar andere platforms zouden komen, leek het dan ook waarschijnlijk dat er een aantal in de Direct zouden zitten.
Dat is inderdaad het geval. De Direct opent zelfs met Grounded, een game van Obsidian Entertainment. In deze game heb je het formaat van een klein insect en ga je op avontuur in een achtertuin. Het is een survival game waarin veel kleine dingen ineens heel groot lijken.
Ook de game Pentiment, eveneens van Obisidian, was onderdeel van de Direct. Dit is een moordmysterie dat zich afspeelt in de zestiende eeuw. Jouw taak is om een moord op te lossen, maar de game houd voor zich of degende die jij aanwijst als schuldige ook echt de dader was.

Wanneer komen Pentiment en Grounded naar Switch?

Op beide games hoef je niet lang meer te wachten. Grounded verschijnt al over een kleine twee maanden, op 16 april. Pentiment laat nog minder lang op zich wachten. Het is net geen shadow drop, maar de game is vanaf morgen, 22 februari, al te downloaden in de eShop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties