Trust presenteert nieuwe PS5 controller accessoires en skins

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 15:00
trust dualsense charging dockf1616755494
Trust gaat onder meer nieuwe accessoires verkopen voor de PS5 DualSense controller. Ook headsets, skins, microfoons en oplaadstations zijn onderdeel van de reeks gadgets.
Trust komt met een serie accessoires om de PS5 ervaring nog beter te maken. Het is te hopen dat deze accessoires langer op voorraad blijven dan de officiële gadgets van Sony, die net zoals de PlayStation 5 zelf op hoog tempo worden verkocht. Wil je dus genieten van deze gadgets, dan moet je er waarschijnlijk snel bij zijn.

PS5 controller accessoires voor meer controle

Trust komt met de GXT 251 Duo Charging Dock. Hiermee kun je twee DualSense controllers tegelijk opladen, zodat je nooit met een lege controller komt te zitten tijdens het gamen. Voor de PS5 controller zelf wordt de GXT 748 Controller Skin gemaakt. Dit is een siliconen overtrek met een camouflage patroon waardoor je meer grip op de controller hebt en deze makkelijker is schoon te maken. Natuurlijk ook ideaal wanneer je geen fan bent van het witte uiterlijk van de PS5 DualSense controller.
trust dualsense controller skinf1616755565
Daarnaast maakt Trust ook nog GXT 266 duimgrepen voor de PS5 controller. Deze rubberen duimgrepen kun je over de sticks van de controller plaatsen voor meer grip en controle. Ze worden per vier stuks verkocht, met twee glow in the dark duimgrepen voor een strakke look die je gemakkelijk kan vinden in het donker.
Verder heeft Trust ook de GXT 323W Carus Gaming Headset en de GXT 258W Fyru USB 4-in-1 Streaming Microfoon in een nieuw PlayStation 5 jasje gestoken. Daardoor passen de vertrouwde accessories van Trust nu perfect bij het uiterlijk van Sony nieuwe next-gen console.

Populair Nieuws