Update - De PS5 accessoires pre-order gids!

  De PlayStation 5 is officieel uit de doeken gedaan, waarbij ook gelijk de pre-orders voor de console zijn gelanceerd. Inmiddels is de console nog maar op weinig plekken aan te slepen. Wie een pre-order heeft bemachtigd, kijkt alleen verder dan alleen de console. Wij zetten in deze gids de beste PS5 accessoires op een rij om te pre-orderen.

  Update 2 - Oplaadstation opnieuw te koop

  Bij verschillende webshops kun je het oplaadstation voor de DualSense weer halen. Bij bol.com en Nedgame kun je nu terecht. Wees er alleen wel snel bij voordat alles weer op is.

  Update - Het oplaadstation is terug

  Je kunt het oplaadstation nu weer bestellen bij bol.com. Wees er snel bij voor deze weer uitverkocht is!

  Sony PS5 HD-camera

  We trappen af met de PS5 HD-camera. Deze vernieuwde variant van PlayStations handige accessoire heeft een lens die volledig in 1080p in HD kan opnemen. Daarmee is het een ideaal apparaat als je van plan bent om gameplay te gaan streamen.

  Gezien de PlayStation 5 opnieuw de nadruk legt op gameplay streamen is het wat dat betreft een handige aankoop voor wie snel wil schakelen. Dit keer is het prijskaartje ook aantrekkelijk, want deze aankoop kost je minder dan een camera voor de PS4. Die ging voor bijna honderd euro over de toonbank en dat voor een lens die niet eens in HD opnames maakt.

  Sony

  Sony PS5 DualSense draadloze controller

  Wat is er leuker dan een next-gen console alleen ervaren? Als je met vrienden kunt spelen natuurlijk! Dat is eigenlijk al reden genoeg om een tweede PS5 DualSense controller aan te schaffen.

  De nieuwe controller van Sony gaat wel een beetje meer kosten. Dat viel wel te verwachten gezien de prijs van games ook stijgen. Aangezien DualShock 4 controllers niet werken voor PS5-games is het dan ook wel een noodzaak om deze in huis te halen wanneer je de nieuwste FIFA met je vrienden op de bank wil spelen.

  Sony PS5 DualSense oplaadstation

  Wie een tweede controller in huis haalt, is natuurlijk ook op zoek naar een mooie standaard om je controllers in te bewaren. Gelukkig brengt Sony dan ook op 19 november een DualSense oplaadstation uit dat geschikt is voor twee DualSense controllers. Dat deze ook nog eens voor een prikkie op te pikken is, maakt het helemaal een goede deal.

  Dit oplaadstation zorgt ervoor dat je ook geen overtollige USB-C-opladers in huis hoeft te halen. Waarschijnlijk heb je er hier al genoeg van. De PlayStation 5 gaat namelijk ein-de-lijk de overstap maken naar USB-C en dat is een godsgeschenk. Opladen ging nog nooit zo snel!

  Sony Pulse 3D Audio headset

  Als er één accessoire is die op deze lijst met beste PS5 accessoires moet staan is het wel de Sony Pulse 3D Audio headset. De PlayStation 5 gaat namelijk met nieuwe audio-technieken werken die met deze headset het beste te beleven zijn. Voor soundbars is de techniek pas over een paar jaar optimaal te gebruiken.

  De headset valt qua prijs dan ook mee in vergelijking met voorgaande Sony-headsets. Bij verschillende retailers is deze nu dan ook al te koop. Wees er alleen wel snel bij, want straks zijn deze, net als de PS5 pre-orders, ook uitverkocht!

  Sony PS5 Media afstandsbediening

  Als laatste is er ook nog de speciale PS5 Media afstandsbediening die op de markt wordt gebracht. De PlayStation 5 lijkt zich namelijk wat meer dan de vorige console te richten op entertainment. Dat is logisch natuurlijk gezien de PlayStation 5 wel over een 4K Blu-Ray disk drive beschikt.

  Ook doordat streaming ondenkbaar is geworden in de samenleving is het een handige PS5 accessoire om in huis te halen. Met de afstandsbediening kun je ook je televisie bedienen en spraakgestuurde opdrachten geven. De afstandsbediening komt alleen in een witte variant.

  Dit artikel is bijgewerkt op 16 november 2020.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.