Update - Tien gratis PS4 games met Play At Home onderweg

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 16:00
playtathomef1616054423
Sony heeft onlangs haar Play At Home initiatief weer nieuw leven ingeblazen. Waar Ratchet and Clank al gratis was, komen er nog tien PS4 games gratis beschikbaar de komende tijd.

Update - Gratis games vanaf nu te downloaden!

Heb je zin om met wat nieuwe games aan de slag te gaan, dan hebben we goed nieuws voor je. De gratis games die Sony heeft aangekondigd voor Play at Home zijn namelijk vanaf nu te downloaden. Op die manier helpt het Japanse bedrijf ons een beetje door de coronacrisis heen.

Origineel bericht

Dat maakt Sony op de PlayStation website bekend. De games worden in de komende maanden gratis beschikbaar gesteld voor alle PlayStation 4 en PlayStation 5 bezitters. Tussen 25 maart en 22 april kun je door het Play at Home programma gratis genieten van games als Abzû, Rez Infinite, The Witness en meer. Hieronder de volledige lijst met games.

Meer gratis dan alleen games

Het Play at Home initiatief van PlayStation bevat meer dan alleen gratis games. Eerder al maakte Sony bekend dat de proefperiode voor het animeplatform Funimation, of in Nederland, Wakanim, verlengd wordt voor PlayStation-bezitters. Waar je normaal gesproken slechts 14 dagen gratis gekeken kan worden, is dat nu tijdelijk verlengd met 90 dagen. Shows als My Hero Academia, Attack on Titan en meer kunnen daardoor voor langere tijd zonder kosten bekeken worden. Sony probeert op deze manier mensen met een Sony console te belonen en ze te vermaken terwijl ze veel thuis moeten blijven.
Dit artikel is op 26 maart 2021 bijgewerkt.