Trailer voor Fallout serie uitgelekt

News
donderdag, 14 september 2023 om 9:00
fallout headerf1655284008
Vorig jaar liet Todd Howard de woorden “Fallout 5” vallen. Die game komt voorlopig niet uit, maar in de tussentijd kunnen fans wel uitkijken naar een serie gebaseerd op de game. Daar is nu een teaser van gelekt.
Films en series gebaseerd op games waren vroeger zelden iets om naar uit te kijken, maar dat is tegenwoordig anders. Een nieuwe verfilming kan natuurlijk nog steeds tegevallen, maar onder andere The Last of Us en de Mario-film vielen goed in de smaak bij het bedoelde publiek. Voor Fallout-fans is het hopen dat Amazon ook goed werk levert.
Een klein stukje van dat werk is nu op Twitter opgedoken. Veel over het verhaal is daar niet in te zien, maar er zijn een paar eerste blikken op bekende elementen uit Fallout. Met name het Brotherhood of Steel maakt online de tongen los.
De gelekte teaser lijkt er één te zijn die eerder achter gesloten deuren werd getoond tijdens gamescom 2023. Destijds werd verteld dat Amazon niet de intentie had om deze beelden ooit online te zetten. Het gaat om vroege beelden die nog niet per se representatief zijn voor het eindproduct.

Wanneer verschijnt de Fallout serie?

Het is nog niet bekend wanneer de Fallout serie precies verschijnt, maar de verwachting is dat hij in 2024 op Prime Video te zien is. Wie liever een nieuwe game heeft moet veel langer wachten. Fallout 5 wordt pas gemaakt na The Elder Scrolls 6 en Bethesda is pas net goed aan die game begonnen sinds de release van Starfield.